Notícies i activitats

Sphera, Humanhood Company

Filatures. Quinzena metropolitana de dansa a Tecla Sala
Veure imatge de © Simon Tang, 2020 (nova finestra)
Data: 13/03/2021
Hora: 11.30 i 13h
Duració aprox.: .  25 minuts .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors:

15a Metropolitana de DansaLloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

El programa Filatures, integrat a la Quinzena de Dansa Metropolitana, neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la mirada de la dansa. Sphera és una peça visualment impactant que explora la relació entre la Lluna i la humanitat, especialment la cara lluminosa de l'astre.

Es tracta d'una programació d’espectacles presentats en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fabrils i/o museus que propicien la trobada amb un públic de tota mena. Una xarxa de fils creatius que elaboren un teixit cultural, vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil.
Els espectacles es presenten a Tecla Sala i Can Trinxet a L’Hospitalet; Fabra i Coats a Barcelona; MNACTEC a Terrassa; Espai Betúlia (Can Casacuberta), i Celler Modernista a Sant Cugat del Vallès.
 

SPHERA. Humanhood Company
13.03.2021, a les 11.30 i a les 13 h. Pati de Tecla Sala
Durada 25’

Sphera és un duet de dansa contemporània per a espais no convencionals. Aquesta peça visualment impactant explora la relació entre la Lluna i la humanitat, especialment la cara lluminosa de l'astre. Sphera és una dansa de cossos líquids que es transformen i flueixen sota la influència del satèl·lit més antic de la Terra: la Lluna.

Humanhood Company va ser fundada el 2016 a Birmingham pels artistes Rudi Cole i la catalana Júlia Robert Parés. Des de la creació del seu primer duet la companyia ha tingut una creixent projecció tant al panorama britànic com internacional.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació