Notícies i activitats

Art en família

Activitat  dins del marc de l’exposició Elèctric i Llunyà, fotografia contemporània colección olorVISUAL
Veure imatge de Art_en_familia_retrats (nova finestra)
Data inici: 14/04/2018
Data fi: 05/05/2018
Hora: 17.30 h
Data inici inscripció: 28/03/2018
Data fi inscripció: 03/05/2018
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Punts d'inscripció/venda: serveieducatiu@l-h.cat
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Les fotografies fan olors? I el nas, per a què serveix? Com es pot fer una col•lecció de fotografia creada a partir del sentit de l’olfacte?
A partir de les imatges de l’exposició, explorarem les possibilitats de les sinestèsies, aprofundirem en el sentit de l’olfacte, el seu funcionament i la seva utilitat per relacionar-nos i comprendre el món. Al mateix temps, parlarem sobre el fet de col•leccionar i descobrirem diferents aspectes relacionats amb la fotografia.
Inspirant-nos en alguns autors, proposarem un taller de fotografia on farem un retrat de família amb olor de diversitat,olor d’imaginació, olor de somni, o altres olors que vulguem inventar.
“Elèctric i llunyà” és una exposició que presenta una selecció de fotografies que pertanyen a la col•lecció olorVISUAL. Aquesta col•lecció, creada per Ernesto Ventós, pretén ensenyar-nos a olorar a través de l’art i ensenyar-nos a mirar través de l’olor.
Per a cadascun dels ambients, s’han creat essències que responen a associacions entre allò visual i allò olfactiu, proposant una experiència única per als sentits. D’aquesta manera, la mostra proposa indagar en les relacions entre el llenguatge fotogràfic i la percepció, a través dels ulls i del nas.

--
Activitat adreçada a famílies amb infants de 4 a 12 anys | Entrada lliure | Aforament limitat |
| Inscripció prèvia: serveieducatiu@l-h.cat | Data límit per a la inscripció: dijous 3 de març

(!) En el cas de no poder assistir a l'activitat, sisplau preguem informeu al centre a través del correu electrònic del servei educatiu o a través de via telefònica (93 338 57 71). Gràcies.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de ComunicacióMoritz