Notícies i activitats

ACTIVITAT CANCEL·LADA El llibre com a present continu. Llibres d'artista al voltant de les poètiques conceptuals

En el marc del Festival ArtsLibris BCN
Exposició del 2 d’abril al 5 de juliol. Espai 1
Veure imatge de El llibre com a present continu. Llibres d'artista al voltant de les poètiques conceptuals (nova finestra)
Data inici: 02/04/2020
Data fi: 05/07/2020
Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
ACTIVITAT CANCEL·LADA Aquesta exposició aglutina una selecció de llibres, de publicacions i materials impresos en general, de categories molt diverses com llibres, làmines, fulls, plecs, caixes de làmines o porta folis. Encara que el llibre sigui el dispositiu principal, els seus autors en la seva majoria internacionals, son artistes pioners des dels anys 60 fins avui, que en molts casos realitzaven les seves autoedicions incorporant també un gran nombre de gravacions sonores, poètiques i musicals en vinils, casetes i CD’s.

En el recorregut s’han agrupat les obres a partir d’afinitats poètiques dels artistes de manera que, l’abstracció, la poesia, l’art conceptual, el Land art i el Pop Art enllacen amb la poesia sonora i la poesia visual, buscant un llenguatge reductiu i una poderosa especulació amb les tipografies utilitzades. De esta manera, la comunió entre els materials exposats es succeeixen i coexisteixen, compartint preocupacions en un laboratori d’idees tan divers como alternatiu, per manifestar i registrar el discurs de l’art i la fusió amb la vida.

Artistes: Andre, Carl; Anselmo, Giovanni; Barry, Robert; Blank, Irma; Broodthaers, Marcel; Bocner, Mel; Brouwn, Stanley; Byars, James Lee; Castillejo, José Luis; Christo; Darboven, Hanne; Dibetts, Jan; Döhl, Reinhard; Downsbrough, Peter; Graham, Dan; Gomringer, Eugen; Gudmundsson, Kristján; Hidalgo, Juan; Horn, Roni; Huebler, Douglas; Kaprow, Allan; Kawara, On; Kirby, Michael; Kirchberg, Gunter; Kosuth, Jsoseph; Lewitt, Sol; Long, Richard; Marchetti, Walter; Mayer, Hansjörg; Merz, Mario; Molnar, Vera; Morellet, François
Comissariat: Antònia Vilà

Exposició del 2 d’abril al 5 de juliol a l'Espai 1  
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació