Notícies i activitats

Exposició Argo

Hibridacions i contextos | Projecte en col·laboració
Data inici: 23/01/2018
Data fi: 18/02/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Argo és el projecte de col·laboració entre l'Escola d'Art i Superior Serra i Abella de L'Hospitalet i el Centre d'Art Tecla Sala, en el marc del programa Hibridacions i contextos que promou la col·laboració entre els centres d'art i les escoles d'art i disseny de Catalunya.
Segons la mitologia grega, 'Argo' fou la nau en la qual es van embarcar Jàson i els argonautes. Alguns la consideren la primera nau construïda pels humans.

Una proposta expositiva en format d'instal·lació efímera que inclou mitjans audiovisuals, fotografia, dansa s'articula a partir del concepte de laberint, entès com un camí de progrés i evolució personal.

Argo vol submergir l’espectador en un viatge cap a l’evolució de l’individu, amb una proposta que invita a un recorregut, amb un inici i un final, on la superació d’obstacles es reemplaça per la superació personal.

En aquesta edició, participen els alumnes de 4t del grau de Disseny Gràfic en les assignatures d’Espais Efímers i d’Intervencions Audiovisuals i de 2n del cicle superior de Fotografia en l’assignatura de Projectes.

L’objectiu d’aquest projecte és compartir amb el públic els processos creatius que sovint queden amagats, però que són els que impulsen a reflexionar i fer sentir al públic sensacions i emocions lligades a la seva pròpia vida.

Inauguració: dimarts 23 de gener de 2018, a les 20 h. Espai 1.
Exposició fins al 18 de febrer de 2018.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació