Notícies i activitats

Improbabilitat fílmica, Crater-Lab

Jornada de projecció de cinema expandit i analògic en el marc del cicle “La Bobina”
Veure imatge de Fotografia: © Crater-Lab, Barcelona, 2024 (nova finestra)
Data: 21/02/2024
Hora: 18:00h
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

Improbabilitat Fílmica és una jornada de projecció de cinema analògic i expandit, un concepte que fa referència a un conjunt de pràctiques que inclouen projeccions cinematogràfiques, vídeo, performance, entre d’altres, a càrrec Crater-Lab.

En el marc del cicle “La Bobina” es projectaran curtmetratges i obres d’artistes d’aquest col·lectiu per celebrar el seu desè aniversari. Posteriorment s’obrirà una conversa sobre els processos d’experimentació en la producció cinematogràfica i sobre la creació i aprenentatge col·lectius de Crater-Lab, amb la finalitat d’impulsar la producció de cinema artesana, lliure i autogestionada.

Crater-Lab és un laboratori de creació, producció, experimentació i projecció cinematogràfica independent, autogestionat per artistes i cineastes, que té com a objectius principals potenciar la producció de cinema en formats analògics de manera lliure i autosostenible i a la vegada crear una comunitat cinematogràfica.

Crater-Lab estimula la creació de vincles entre els participants i col·lectius afins perquè a través d’intercanvis i col·laboracions es proporcionin els mitjans necessaris per a l’experimentació de la producció cinematogràfica, i també perquè es doni visibilitat a cineastes tant novells com consolidats.

“La Bobina” és un espai de visionament i debat sobre art i educació per gaudir col·lectivament de propostes audiovisuals vinculades a les pràctiques educatives que es duen a terme al Centre d’Art.

  • Dimecres 21 de febrer a les 18 h.
  • Activitat gratuïta sense inscripció prèvia.
  • Lloc: sala d'actes.
  • Adreçada al públic general.
  • Per a més informació: publicseducacioteclasala@l-h.cat
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació