Notícies i activitats

CREA | 2a edició

Data :28/09/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre Cultural Metropolità Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
CREA és la festa del Districte Cultural de l’Hospitalet, que se celebrarà el 28 de setembre, de 17 a 12 h, al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. 
CREA és una jornada oberta a tothom amb xerrades i taula rodona, micro-presentacions d’artistes, creatius i col•lectius instal•lats a la ciutat, música i activitats culturals i artístiques en viu i un market de disseny. Una festa per conèixer el que fan els creadors de l’Hospitalet i mostrar l’art i la creativitat que es respira a la ciutat.

La festa comptarà amb la participació activa d’uns 60 agents culturals i creatius de la ciutat que han estat convidats a explicar els seus projectes, proposar activitats culturals i mostrar els seus productes en un market.

Des de les 16:30 i fins a les 0 h, l’entorn del Tecla Sala s’omplirà de cultura i talent creatiu amb micropresentacions de projectes, empreses i col·lectius; una taula rodona sobre els nous escenaris de la creativitat amb Rosina Gómez-Baeza (Factoría Cultural) i Àngel Mestres (Trànsit Projectes); una masterclass amb el periodista Chema Carrasco.

Els diversos espais exteriors del recinte hi haurà intervencions artístiques en viu (flamenc, poesia, dansa, teatre, art mural, música...)
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació