Notícies i activitats

L’Hanamorfosi

Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella
Data inici: 28/01/2021
Data fi: 01/02/2021
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

Un projecte de col·laboració entre l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet de Llobregat i el Centre d’Art Tecla Sala. Hi participa l’alumnat de 4t de les assignatures de Disseny Gràfic i Muntatges Efímers i d’Intervenció Audiovisual i té com a objectiu  conceptualitzar, dissenyar i construir un projecte expositiu.

La paraula anamorfosi significa “deformació reversible d’una imatge produïda mitjançant un procediment òptic o matemàtic”. És un efecte de perspectiva utilitzat en l’art per forçar l’observador a un determinat punt de vista establert o privilegiat, des del qual l’element adquireix una forma proporcionada i clara.

Així doncs, aquesta instal·lació proposa a l’espectador interpretar la ciutat de L’Hospitalet des d’aquesta perspectiva, a partir d’una síntesi de formes, volums i llums. Una experiència que, mitjançant un joc de formes i colors, vol destacar la riquesa de la seva arquitectura, la presència d’art urbà i el divers patrimoni cultural.

Aquesta proposta convida a reflexionar i valorar positivament la ciutat i els seus espais de convivència i creació, per viure-la, gaudir-ne i formar-ne part.

Participants: Andrea Clemente Romero, Encarni Díaz Márquez, Naomi Liuba, Eva Melià Segura,  Sara Ould-Otman Bekhti, Alejandra Hernández Herrera, Cristina Leiva Gurruchaga, Eric Costa Velarde, Gisela Sabio Povea, Judith Pérez Martín, Judith Viñals Díaz, Karen Delgado Parrales.

Exposició del 28 de gener al 21 de febrer de 2021
Entrada lliure

#lhanamorfosi

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació