Notícies i activitats

Sota la pell

Solstici 2018 | TPK Art i pensament Contemporani
Data inici: 21/06/2018
Data fi: 15/07/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Exposició col•lectiva dels alumnes i dels artistes residents als espais de creació del TPK durant el curs 2017-18. Les obres seleccionades formen un conjunt de suggestives propostes amb llenguatges que transiten per la pintura, l’escultura, la instal•lació, la fotografia i els mitjans audiovisuals.
Sota les ciutats, sota les parets, sota la pell. Moltes de les grans batalles del segle XXI es dirimeixen en aquests espais difusos, fluctuants, imprecisos; fronteres líquides que es ressituen contínuament entre la impossibilitat de negociació i la possibilitat de contestació davant d’imposicions que condicionen els nostres hàbits, dirigeixen els nostres gestos i volen perfilar la nostra identitat individual i col•lectiva.

El cos ha estat sempre el lloc de la sospita. L’hem habitat com la matèria de la imperfecció moral, i ara l’habitem com l’encarnació d’imperfeccions que només altres religions -la de la ciència, la tecnologia o la moda- poden salvar, enfortir o inscriure en l’actualitat. Una nova forma de viure la dualitat entre la carn i l’ànima, on el cos es concep com a quelcom propi, inextricablement lligat a la subjectivitat, però alhora amb prou alteritat suficient per fer-ne la materialització d’una identitat que es vol dominar, sotmetre i arribar a posseir. Davant d’aquest miratge l’art pot esgrimir el llenguatge per tornar a nomenar la plenitud del cos o per cercar la carn silenciosa de l’ànima.
-
Inauguració: dijous 21 de juny de 2018, a les 19.30h | ENTRADA LLIURE | Exposició fins al 15/07/18
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació