Notícies i activitats

Alberto Peral. Redonda redonda

Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Alberto Peral (nova finestra)
Data inici: 25/11/2021
Data fi: 15/05/2022
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

Alberto Peral proposa un conjunt d’obres en les que el material i la seva relació amb l’espai esdevenen la seva raó de ser.

Un treball que guarda una certa similitud amb la pràctica de l’arquitectura. El lloc i l’elecció de diferents materials dins d’una forma es repeteix i la col·locació i la relació amb l’espai, així com el seu vincle amb la resta conforma i dona unitat al projecte. Eleccions no casuals que responen a diferències essencials en la concepció de cada peça que hostatja un sentit arrelat en el transcórrer de l’habitar, allò après en cada casa i en cada construcció.

-
El Centre d’Art Tecla Sala produirà el 80% de les obres que formaran part d’aquest projecte que, en el marc del Pla Integral de les Arts Visuals aprovat i consensuat per la Comissió d’Impuls del mateix amb l’objectiu estratègic d’ “estructurar i ampliar les polítiques públiques d’adquisició i patrimonialització de les arts visuals”, presentarà a la convocatòria pública d’adquisicions per a la Col·lecció Nacional d’Art Contemporani amb l’objectiu per la reactivació i ampliació de la Col·lecció Nacional d’Art amb obres d’artistes catalans o vinculats al context de la creació contemporània a Catalunya.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació