Notícies i activitats

Nightingale. Un espectacle d'Ana Borrosa

Filatures. Quinzena metropolitana de dansa a Tecla Sala
Veure imatge de Nightingale. Un espectacle d'Ana Borrosa (nova finestra)
Data: 06/03/2021
Duració aprox.: .  30 minuts .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors:

15a Metropolitana de DansaLloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

El programa Filatures, integrat a la Quinzena de Dansa Metropolitana, neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la mirada de la dansa. Nightingale és un espectacle que parla de la feminitat. De la seva condició marginal. De l’ocultació i de la transparència.

Es tracta d'una programació d’espectacles presentats en espais del patrimoni industrial rehabilitat, fabrils i/o museus que propicien la trobada amb un públic de tota mena. Una xarxa de fils creatius que elaboren un teixit cultural, vinculat a un passat comú del patrimoni industrial, especialment del món tèxtil.

Els espectacles es presenten a Tecla Sala i Can Trinxet a L’Hospitalet; Fabra i Coats a Barcelona; MNACTEC a Terrassa; Espai Betúlia (Can Casacuberta), i Celler Modernista a Sant Cugat del Vallès.

NIGHTINGALE. Una creació d’ ANA BORROSA
06.03.2021, a les 11.30 h i a les 13 h. Pati de Tecla Sala
Durada 30’

Nightingale és un espectacle que parla de la feminitat. De la seva condició marginal. De l’ocultació i de la transparència. Totes les activitats exclusivament femenines -casualment les que en el mercat tenen menys valor- són les activitats rutinàries, les activitats decoratives, les manuals, les tasques que han de repetir-se contínuament… La mà d’obra femenina, sovint silenciada, va tenir un paper cabdal en la industrialització catalana especialment en el sector tèxtil.

Interpretació: Iris Borrás, Elena Lalucat, Uxía Pérez-Dios i Rosalía Zanón.
Direcció: Ana Borrosa

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació