Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan bon punt escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, compon hits estiuencs o puja a un escenari per riure’s de si mateix i del món de l’art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena». Partint d'aquesta reflexió, l’exposició “Fatamorgana” proposa una mirada polièdrica en què els seus quadres-collage més característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i pintures recents que incorporen llum i so.
Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan bon punt escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, compon hits estiuencs o puja a un escenari per riure’s de si mateix i del món de l’art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena».
El Centre d’Art Tecla Sala i el Museu Nacional d’Art de Catalunya presenten un projecte amb dues accions al voltant de la figura de l'artista Ferran Garcia Sevilla (Palma de Mallorca, 1949) que porten a terme en col·laboració: l’exposició retrospectiva Cosmos-Caos i la donació que l’artista fa al Museu Nacional d’un important conjunt d’obres del seu període conceptual.
Un projecte expositiu de l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet que pren com a punt de partida la novel·la Planilàndia, d'Edwin A. Abbott.