• 09/11/2018

  Eugenio Ampudia

  I tu què has fet per l’art?
  Veure imatge de © Eugenio Ampudia. En juego, 2006 (nova finestra)
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-tres obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
 • 23/11/2018

  Joan Morey. COL·LAPSE. Cos social

  Veure imatge de Joan Morey . COL·LAPSE. Cos social (nova finestra)
  Joan Morey ha estat el guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. Aquest premi impulsa la coproducció d’un projecte que incorpori el vídeo en l’àmbit de les pràctiques contemporànies, amb l’objectiu de crear accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, per incrementar la visibilitat en el territori i la presència internacional.
 • 29/12/2018

  VISITES COMENTADES

  Activitat dins del marc del projecte COL·LAPSE, de Joan Morey
  Veure imatge de Visita comentada a càrrec de Joan Morey (nova finestra)
  COL·LAPSE és un projecte de Joan Morey que es compon de tres parts i que interroga els dispositius de poder, control i repressió social.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació