• 25/01/2018

  Exposició Elèctric i llunyà

  Fotografia contemporània colección olorVISUAL
  Veure imatge de Exposició Elèctric i llunyà (nova finestra)
  L’exposició consta d’una selecció d’obres d’autors nacionals i internacionals representatius de la fotografia contemporània agrupades temàtica i estèticament: espais fabrils; paisatges construïts, naturals, habitats; color i records. Per a cadascun d’aquests ambients s’han creat essències que responen a associacions entre allò visual i allò olfactiu, proposant una experiència única per als sentits.
 • 08/02/2018

  Exposició 12+1

  Mostra d'Art Urbà Contemporani
  Veure imatge de Round 12: Pati Baztán. (nova finestra)
  12+1. Mostra d’Art Urbà Contemporani és una iniciativa d’art urbà que s’està duent a terme des de juny de 2015 a Sant Feliu de Llobregat i des de l’octubre a L’Hospitalet de Llobregat. Actualment se’n celebra la tercera edició en ambdues ciutats.
 • 08/03/2018

  Pepe Espaliú. Tres temps

  Barcelona/L'Hospitalet: 1975-1988-1993
  Veure imatge de Pepe Espaliú. Tres temps (nova finestra)
  Pepe Espaliú (Còrdova, 1955 - Madrid, 1993) va ser un dels artistes més destacats de la generació espanyola dels vuitanta. Pintor, escultor, dibuixant i escriptor, va desenvolupar una obra coherent i significativa relacionada molt estretament amb la reflexió sobre la pròpia identitat. Al seu treball se li deu una de les més profundes conceptualitzacions de la vivència de la SIDA, malaltia motiu de la seva defunció i amb la qual va dialogar amb valentia en el plànol artístic i sobre la qual va produir algunes de les seves obres més importants.
 • 14/04/2018

  Art en família

  Activitat  dins del marc de l’exposició Elèctric i Llunyà, fotografia contemporània colección olorVISUAL
  Veure imatge de Art_en_familia_retrats (nova finestra)
  Les fotografies fan olors? I el nas, per a què serveix? Com es pot fer una col•lecció de fotografia creada a partir del sentit de l’olfacte?
  A partir de les imatges de l’exposició, explorarem les possibilitats de les sinestèsies, aprofundirem en el sentit de l’olfacte, el seu funcionament i la seva utilitat per relacionar-nos i comprendre el món. Al mateix temps, parlarem sobre el fet de col•leccionar i descobrirem diferents aspectes relacionats amb la fotografia.
  Inspirant-nos en alguns autors, proposarem un taller de fotografia on farem un retrat de família amb olor de diversitat,olor d’imaginació, olor de somni, o altres olors que vulguem inventar.
 • 24/05/2018

  Ni flyers ni pòsters. 25 anys de Sónar

  Un recorregut experiencial per l’univers del festival
  Veure imatge de SONAR_ni_flyers_ni_posters_exposicio (nova finestra)
  El Centre d’Art Tecla Sala, en el marc del 25 aniversari del festival de música electrònica Sónar, presenta la mostra Ni flyers ni pòsters. 25 anys de Sónar. A través d'una selecció de més de 50 peces, distribuïdes en 10 sales, l'exposició es configura com una instal•lació interactiva per revisar alguns dels temes principals de les imatges del festival i apropar l'espectador a l'univers creatiu de Sergio Caballero (Barcelona, 1966): codirector de Sónar i creador de la seva imatge visual des dels inicis del festival.
 • 26/09/2018

  Tecla Sala Producció: Invoice | Jaume Pitarch

  Suport a la creació artística contemporània
  Veure imatge de 2018_invoice_tecla_sala_produccions (nova finestra)
  In Voice és una instal•lació de vídeo a on tres cantants interpreten una adaptació del cant gregorià O Virgo Splendens, substituint el text original per l’enumeració de totes les dades enunciades en les factures emeses en el procés de realització de la producció de la pròpia instal•lació de vídeo.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de ComunicacióMoritz